Studio Speld / Shutterstock | The White House / Flickr

Trump verschijnt met rollator tijdens impeachment-persconferentie

Gebogen over zijn looprek strompelt Donald Trump rond bij het Capitool, waar een afzettingsrechtszaak tegen hem in volle gang is. Zijn dochter Ivanka moet hem ondersteunen terwijl hij moeizaam voortschuifelt.

Is deze meelijwekkende oude man, met zijn gammele rollator en vermoeide ogen, de corrupte nepotist waar de Democratische partij hem voor uitmaakt?

“Ze zeggen dat ik met de president van Oekraïne heb gebeld?” Trump laat even een stilte vallen en krabt aan zijn spaarzame haren. “Jongens toch, op mijn leeftijd mag ik al blij zijn dat ik überhaupt iemand aan de telefoon heb. Maar wat ik over de zoon van Joe Biden heb verteld weet ik niet meer. Die kinderen worden ook zo snel groot tegenwoordig.”

Terwijl Trump bevend om een slokje water vraagt, vult Ivanka hem aan. “Zijn geheugen laat hem nogal eens in de steek, hij is tenslotte al 73.”

Een journalist loopt langs en spreekt Trump aan. Klopt het dat hij getuigen onder druk heeft gezet om bewijs achter te houden, wil hij weten. Trump moet een aantal keer flink hoesten. “Sorry, kunt u die vraag nog een keer stellen? Ik heb uw vraag geloof ik niet goed verstaan.”

“Het is wel genoeg zo. Misschien is het beter als we weer naar huis gaan?”, stelt Ivanka voor. “Dit is allemaal veel te veel voor mijn vader. Op zijn leeftijd is een ommetje door het park al een hele belevenis.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Belachelijk dat de ouderen keihard worden aangepakt! Ouderen hebben hun leven lang keihard gewerkt -en de meesten doen het nu nog!- en worden nu geofferd door jongere generaties!?!? Harvey, God hebbe zijn ziel!, heeft een bloeiend mediabedrijf opgebouwd, dat nu omcirkeld wordt door aasgieren! Donald wordt door jongeren belaagd om financiele steun en als hij als goede huisvader er op toeziet dat het geld goed wordt besteed … Ha!

Wees gerust! Ik zal blijven vechten tegen het onrecht dat ouderen postuum wordt aangedaan! Mijn condeleances, Ivanka.

Reageer
gravatar

Je vergist je, het geval op de foto is typisch een looprekje uit de zestiende eeuw. Wij oudjes hebben het getroffen met de enig echte Nederlandse rollator met vier flinke wielen (waarvaan twee kunnen draaien), rem, zitje, boodschappenmandje en zo meer.