PSV/YT | AZ/YT

PSV stelt Willem II aan als interim-club

PSV heeft Willem II aangesteld als interim-club om de crisis te bezweren. Willem II zal in ieder geval dit seizoen afmaken, daarna kijkt het bestuur van PSV verder.

De Eindhovenaren laten weten het volste vertrouwen te hebben in Willem II. “We waren op zoek naar een club met uitstraling, rust, en waarvan de supporters het stadion op een positieve manier afbreken. Het is fijn dat we die lekker dicht bij huis hebben kunnen vinden”, laat technisch directeur John de Jong weten. 

Volgens PSV zal de interim-club daarom ook weinig aanpassingsproblemen hebben: “Ze zijn de cultuur hier gewend. Supporters weten na al die jaren hoe het is om tegen beter weten in naar het stadion te komen om er ondanks alles toch wat leuks van te maken. In het Jupilercafé D’n Beitel hangt ook gewoon een gemoedelijke sfeer, net zoals wij dat gewend zijn. Geen Bavaria, maar toch.”

De doelstelling voor Willem II is helder, volgens De Jong: “Europees voetbal. Daar hebben we het volste vertrouwen in. Willem II heeft een klik met spelers, dat is op dit moment heel erg belangrijk.”

Willem II neemt naar verwachting aanstaande zondag al op het veld plaats als het aantreedt tegen Ajax.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Laat PSV toch doorstumperen, dit seizoen. Degradatie zit er toch niet meer in, zo lang af en toe een puntje kan worden afgesnoept van komende tegenstanders..

Reageer