Omroep Brabant/YT

PSV kan zich volledig richten op iets anders

‘We zien wel’

Na de uitschakeling in de beker kan PSV zich volledig richten op iets anders. Waarop precies, daar gaan de Eindhovenaren deze dagen goed over nadenken. “We zien wel even”, zegt Ernest Faber desgevraagd.

De trainer wil er niet aan dat dit seizoen een mislukte zou zijn: “We moeten onze prioriteiten gewoon wat anders leggen. Er wordt nu moord en brand geschreeuwd over de uitschakeling, maar ik zie dit juist als kans om ons helemaal op andere dingen te focussen. Er vallen nu drie speeldata weg die we kunnen gebruiken voor andere dingen, dingen die geen bekervoetbal zijn bijvoorbeeld. Die tijd hebben onze concurrenten niet, dus eigenlijk is onze uitschakeling pure winst.”

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er is anders nog een ex-trainer van PSV beschikbaar voor dameskorfbal. Mark van Bommel ziet er lekker uit, dus met de motivatie zit het alvast goed. Aan het handje van een ervaren korfbalvrouw kan hij best iets nuttigs bijdragen, als levende pinup bijvoorbeeld.