Studio Speld / Shutterstock

Help, mijn vriendin is verliefd op Marten de Roon

Sander (27) uit Hillegom is ten einde raad. Zijn vriendin is volkomen geobsedeerd door Marten de Roon.

“Het begon met de EK-kwalificatiewedstrijd Noord-Ierland – Nederland, in november vorig jaar. Marten de Roon speelde een volstrekt anonieme wedstrijd, maar ik merkte dat mijn vriendin een zekere belangstelling had. Ze vroeg dingen als ‘wie is die jongen die de hele tijd de bal netjes afgeeft?’ en ‘wat leuk dat hij zo aan het rennen is de hele tijd’.”

Het was slechts het begin van een groeiende fascinatie. “In de weken erna merkte ik dat ze vroeg of we de Champions League-wedstrijden van Atalanta Bergamo konden kijken. Eerst was ik allang blij dat ze voetbal wilde zien, maar het liep steeds verder uit de klauwen. Ze wilde Serie A kijken, bekerwedstrijden. Ik moet een shirtje van Atalanta dragen als we de liefde bedrijven. Dan fluistert ze in mijn oor: ‘dankzij jou kunnen spelers als Georginio Wijnaldum excelleren. Dank je wel, Marten de Roon’.”

Het seksleven van Sander is de afgelopen maanden weer helemaal opgebloeid, maar tegen welke prijs? “In haar slaap hoorde ik haar gisternacht iets murmelen over Hans Hateboer en de Tower Bridge. Help.”

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sander mag van geluk spreken dat zijn vriending niet helemaal afknapt op zijn blubberbenen. Laat hij van zijn luie gat komen en zijn lichaam trainen, met De Roon als voorbeeld. Al zou die dan weer iets aan zijn rare kapsel moeten doen.

Reageer