Ouwehands Dierenpark

Ouwehands Dierenpark jutte panda’s op om voor de camera seks te hebben

‘Alles voor de spannende beelden’

Het Ouwehands Dierenpark in Rhenen moet excuses aanbieden voor de beelden die het uitzond van twee seksende reuzenpanda’s. Het mannetje zou bewust opgestookt zijn om het nietsvermoedende vrouwtje te beklimmen, zodat er meer mensen naar de beelden van de panda’s zouden kijken.

De beschuldigingen aan het adres van het dierenpark zijn niet mals. De verzorgers zouden niet alleen wekenlang op de twee panda’s hebben ingepraat, maar er zijn hardnekkige geruchten dat ze ook nog eens de urine van beide panda’s in elkaars slaapkamers hebben geplant. Hierdoor werden de twee onbewust aangezet om met elkaar te rollebollen.

Een verzorger zag hoe het er achter de schermen aan toe ging. “Het is bizar wat ze allemaal voor trucjes hebben uitgehaald om deze twee aan te zetten tot een sekspartij voor de camera. Op een gegeven moment hebben ze met de hormonen van Wu Wen zitten kloten. Bizar. Ik hoorde zelfs dat ze ze Licor 43 hebben gegeven, maar dat bleek niet te kloppen. Maar toch! Sorry hoor, dat doe je gewoon niet.”

Bovendien is de vrijpartij zo in beeld gebracht dat het lijkt alsof het er normaal gesproken bloedgeil aan toegaat in Ouwehands Dierenpark, en daar klopt volgens deze verzorger helemaal niets van. “Natuurlijk hoop je dat je twee panda’s bij elkaar zet en dat het dan een met drank overgoten bronstig spektakel wordt. Maar toevallig zitten deze panda’s hier al twee jaar samen en moeten ze niets van elkaar hebben. Dan kun je wel zeggen: ‘Die panda’s weten toch waar ze zich voor opgegeven hebben’, maar ik vind dat hier duidelijk sprake is van manipulatie. Ze doen dit natuurlijk alleen maar zodat mensen denken, ‘hm, nu moet ik toch eens gaan kijken, daar in Ouwehands Dierenpark’.”

Het Ouwehands Dierenpark kan zich niet vinden in de kritiek, laat een woordvoerder weten: “De camera’s hangen daar al heel lang. Er was nooit iemand die naar die beelden keek. En nu verschijnt net dat ene kleine stukje op Twitter en opeens is de wereld te klein.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mijn god. De vrouwtjespanda, Wu Wen, heeft dus al jaren hoofdpijn als ze naar bed gaat. Ik heb het te doen met Xing Ya die al die tijd niet aan zijn trekken kwam. Kon een van de vele Chinese sekstherapeuten die in panda’s zijn gespecialiseerd, daar niks aan doen?

Reageer
gravatar

Zo wel vaker trekt bovenstaande “therapeut” lukraak ongefundeerde conclusies die op geen enkele manier uit hoofde van de beschikbare informatie gerechtvaardigd kunnen worden.

gravatar

De jutte. Dat zou best wat minder mogen.
Jute bijvoorbeeld.

De komst van hitsige panda’s en de geboorte op zich geeft verdonken een paar prachtige stembanden waar mama de prins alleen niets mee kan.

Het zien, horen, luisteren en voelen geeft nog geen garantie tot snappen.

Onderlinge coördinatie en medeleven is krijgen zonder om een kusje te vragen.

gravatar

Neef Jan, in jouw geval helpen alleen
1. een volledige make over bij de plastische chirurg;
2. een twee jaar durende cursus voor mannen genaamd “hoe verwen ik een vrouw in bed”.

Je vriendin heeft me dat in vertrouwen verteld.