Cydcor / Flickr

Mannelijke wetenschappers: vrouwen voor 80% verantwoordelijk voor klimaatverandering

Vrouwen zijn voor 80% procent verantwoordelijk voor de opwarming van de aarde. Tot die conclusie kwam een groep mannelijke wetenschappers tijdens de vrijdagmiddagborrel van de TU Delft.

“Wie staan er dagelijks een half uur onder de douche? Wie zetten de verwarming op 23 graden? Wie willen er in de winter op zonvakantie? Wie willen er naar de zonnebank zodat ze al bruin zijn voor de eerste dag van hun zonvakantie? Wie kopen er onnodig veel kleren? Wie laten een bezorger langskomen voor tandenstokers? Wie gebruiken er een föhn? Wie laden hun telefoon de hele dag op? Wie baren er kinderen? Wie zetten de tv aan om een serie te kijken die ze al gezien hebben om vervolgens helemaal niet op te letten omdat ze op hun telefoon kijken? Wie doen de wasmachine aan om één shirtje te wassen? Wie doen al hun kleren in de droger? Oké dat zijn mannen. Maar voor de rest: vrouwen”, aldus de gezamenlijke opvatting van de wetenschappers na vijf glazen Duvel.

De wetenschappers wijzen op een opvallende consensus: “97 procent van de wetenschappers is het hier gewoon over eens. Althans, 97 procent van de wetenschappers die aan ons tafeltje stonden. Maar dat lijkt ons behoorlijk representatief.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach, geachte redactie, ik schrijf wel eens aan u: “over alle onderwerpen dus OOK over mannen en vrouwen willen wij hier prof dr. ir. Bert Bokhoven (tevens een geweldige trendlistener) aan het woord”. Maar dus zeker niet een onbekende koffiepraat over deze geweldenaar, Want wat weet ene koffiepraat nu over deze excellente mens en wetenschapper?? Niets, helemaal niets! Neen, Bokhoven, Bokhoven en nogmaals Bokhoven, dat is wat wij als lezers wensen. Het censureren van koffiepraat gaat te ver maar snoer koffiepraat de mond met veel meer commentaar van juist, Bokhoven! Dat gaat u zeker veel nieuwe vage kennissen opleveren!!