kivnl / Shutterstock & soccer.ru / Wikimedia Commons

Feyenoord uit op ruildeal: Kokorin naar De Kuip, Jørgensen naar Russische gevangenis

Feyenoord heeft het vizier gericht op Russisch international en ex-gedetineerde Alexandr Kokorin. De 28-jarige spits, die bijna een jaar heeft vastgezeten, moet de nieuwe aanvalsleider van de Rotterdammers worden. Daarmee is de deal nog niet volledig, als het aan trainer Dick Advocaat ligt gaat Nicolai Jørgensen namelijk de omgekeerde weg bewandelen.

“In principe heeft Nicolai natuurlijk geen strafbaar feit gepleegd”, legt Advocaat uit. “Maar ik denk dat het voor iedereen beter is als hij een tijdje achter slot en grendel zit. In ieder geval voor ons om de doelstelling Europees voetbal te halen. Daarnaast heeft Rusland een rijke historie als het gaat om het gevangeniswezen, dus hij zal er ook heus niet minder van worden.”

Als de onderhandelingen met Kokorin vastlopen gaat Feyenoord kijken of er een mogelijkheid is dat Jørgensen alsnog de overstap naar de gevangenis in Belgorod kan maken.

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Rusland is een zeer betrouwbaar land en goede bondgenoot in de strijd tegen terreur. Het zou Nederland sieren als we eens wat vriendelijker tegen de Russen gaan doen. Wij hebben Rusland nodig.

Reageer
gravatar

Ik lees in mijn favoriete voetbalblad, De Speld, dat de advocaat van Feyenoord met Poetin uitruil van gevangenen heeft geregeld. Van Feijenoords kant schijnt het een mentale gevangene te zijn en bij de Russen een bajesklant.

Voor de meeste lezers zal dat een nogal vreemde transactie zijn. Daarom is het goed te weten dat Russische gevangenissen zich hebben toegelegd op mentale heropvoeding.

Reageer