Aanval Iran is afleidingsmanoeuvre voor afleidingsmanoeuvre, voor afleidingsmanoeuvre

De liquidatie van de Iraanse generaal Soleimani is volgens critici niet meer dan een afleidingsmanoeuvre van de Amerikaanse president Trump. Hij zou dit hebben gedaan om de aandacht af te leiden van zijn impeachment en zijn geheime belastingaangifte.

Trump geeft zijn belastingaangifte niet vrij, om de kiezer te doen vergeten dat hij negenhonderd migrantenkinderen van hun ouders heeft gescheiden, waarmee hij de aandacht probeerde af te leiden van het feit dat hij had gezegd dat hij Ivanka Trump zou daten als ze niet zijn dochter was.

Die uitspraak deed Trump uiteraard om te camoufleren dat hij zich had teruggetrokken uit het klimaatakkoord, wat weer moest verhullen dat hij het verbod op vuurwapens voor geesteszieken had geschrapt. Allemaal om zijn bewering dat kiezersfraude ertoe had geleid dat hij de popular vote niet had gewonnen te verdoezelen, om zo onopgemerkt zijn dochter een kantoor in de westelijke vleugel van het Witte Huis te geven, wat natuurlijk overduidelijk alleen maar was bedoeld om ons te doen vergeten dat hij een aanslag in Zweden had verzonnen. Wat belangrijk klinkt natuurlijk, maar wat vooral een afleidingsmanoeuvre was voor het feit dat hij FBI-directeur James Comey had ontslagen. Om zo stilletjes nog niet uitgevoerde economische groei te kunnen opnemen in de begroting, een tactiek om de aandacht af te leiden van het feit dat hij in één maand 10 miljoen dollar aan belastinggeld had gebruikt voor reisjes naar zijn golfresort.

Natuurlijk is het belangrijk om hierbij stil te staan, maar het is ook goed om te beseffen dat dit allemaal tactiek is om de aandacht af te wenden van de tapes met zijn ‘locker room talk’, wat als een afleiding moest werken van de tapes met de ‘golden showers’, wat een eenvoudige afwending moet zijn van het feit dat Trump 2 miljard dollar heeft kunnen lenen van de Deutsche Bank. Al moeten we er wel bij zeggen dat dit vooral een manier is om af te leiden van het feit dat hij zei dat iedereen wel eens aan de verkeerde kant van de weg rijdt in Engeland, toen hem werd verteld over een jongen die dood was gereden door de vrouw van een Amerikaanse diplomaat.

Dit alles is natuurlijk bedoeld om de aandacht af te leiden van het feit dat Trump via Twitter het Congres informeert over zijn ‘buitenproportionele’ aanvallen op Iran.

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is niet de taak van de president van de Verenigde Staten om de macht uit te voeren, maar om de aandacht van de macht af te leiden.
Hierin is Trump: en Trump zegt het zelf het beste ‘The best president EVER!!!”

Reageer
gravatar

De lijst met Naa:kt Dames in jouw stad werd uitgebracht hier : http//.ly/ladies.ru
**Naar werken gebruik punt na 3 ! vervangen de computer

gravatar

Hmm.. Het artikel heeft teveel tekst. Daar hou ik niet van want ik krijg er prikogen van. 😫😫

President Trump zal in dit artikel wel weer belachelijk worden gemaakt. Dat is nu eenmaal trending in Nederland.

Don’t believe the hype.

Corrie.

Reageer