Abdul Hussain / Flickr

9 van de 10 mensen op stampvol feest zouden het liefst thuisblijven met oud en nieuw

Negen van de tien mensen op een stampvol feest zouden het liefst thuisblijven met oud en nieuw. Maar helaas, zij kunnen dat niet.

“Ik weet wel wat ik zou doen”, schreeuwt Lisanne boven de muziek uit. “Ik zou mijn bad laten vollopen, een paar kruiswoordpuzzels uitzoeken en dan een hele grote kaasplank op de badrand uitstallen. Yann Tiersen aan. Heerlijk.”

Lisannes beste vriendin Erin bleef dit jaar thuis omdat ze geen 70 euro wilde betalen voor het kaartje. “Die zit nu gewoon met een glas wijn alle seizoenen van Sex in the City terug te kijken. Dat zij dat kan hè. Zó jaloers.”

Joost en Ibrahim staan rillend onder het afdak een sigaretje te roken. De regen klettert op straat. “Hoe laat is het?” Vraagt Ibrahim. “Elf uur”, zegt Joost. “Nog vijf uur te gaan.” Ibrahim knikt. Volgend jaar gaan ze écht een huisje huren in de Ardennen. “Midden in het bos, waar niemand is die we kennen”, zegt Joost. “Dan nemen we onze Playstation mee en komen we twee dagen de deur niet uit. Nu al zin in.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *