Dumpert/YT.com

Aantal voorstanders zwaar vuurwerk jaarlijks iets lager door natuurlijk verloop

De vuurwerkdiscussie spitst zich steeds meer toe op consumentenvuurwerk in het algemeen. Voorstanders van zwaar, illegaal vuurwerk lijken de strijd al verloren te hebben. Een van de verklaringen: hun aantal neemt door natuurlijk verloop jaarlijks iets af.

“Het zijn geen spectaculaire cijfers”, geeft onderzoeker Niels van Heusden toe. “Meestal zijn het er door natuurlijk verloop 1 of 2. Maar een afname is een afname.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb besloten om vanaf volgend jaar het gebruik van licht vuurwerk te verbieden. Het gebruik van zwaar vuurwerk wordt dan sterk gestimuleerd.
Bovendien zal ik dat ook bij de EU, de VN en de NAVO aanbevelen. Zwaar vuurwerk is een vrolijk middel om de overbevolking te bestrijden.

Reageer
gravatar

Zwaar illegaal vuurwerk verbieden kan ik wel begrijpen. Het is niet fijn wanneer je auto wordt opgeblazen door jeugd met een migrantenafkomst.

Op Facebook heb ik gelezen dat ze het voor later gebruiken als oefening voor een terroristische aanslag. 🎆🎆

Corrie.

Reageer
gravatar

Onze topreageerster Corrie heeft groot gelijk: Het is niet fijn als je auto wordt opgeblazen. Wat ik raden mag: Blijf in ieder geval weg uit haar Haagse wijk Duindorp. In ieder geval tot ver na Nieuwjaar.