YouTube - Ziggo Sport

Premier League: nu ook duels tussen Oud & Nieuw

Traditiegetrouw wordt er in Engeland flink doorgevoetbald tijdens de feestdagen. Zo staat op Tweede Kerstdag een hele competitieronde op het programma. Daar komt dit jaar nog een extra ronde bij: tussen Oud & Nieuw komen alle clubs nog eens extra in actie.

Volgens Liverpool-verdediger Virgil van Dijk is het gekkenwerk, maar wel met z’n charme: “Natuurlijk is het druk, we spelen 5 wedstrijden in 3 uur tijd. Maar dat hoort bij de traditie hier. In plaats van een feest is er Crystal Palace – Watford. Ik houd er wel van.”

De extra speelronde start 31 december om 23.30 en daarna nog eens om 00.30.

Beleef opnieuw het jaar met het betrouwbaarste jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar 

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *