Ministerie van Buitenlandse Zaken

Britten willen gebiedsverbod voor Frans Timmermans

'Dit is nogal creepy'

De Britse regering wil dat Frans Timmermans een gebiedsverbod voor het Verenigd Koninkrijk krijgt opgelegd. Premier Boris Johnson zegt dat zijn volk zich ‘ontzettend ongemakkelijk’ voelt met de eurocommissaris in de buurt.

Timmermans schreef deze week een liefdesbrief aan de Britten. “Dat was nogal creepy”, zegt Johnson. “Hij moet beseffen dat we echt niks van hem willen. Een normale relatie met de EU: prima. Maar die griezel moet uit onze buurt blijven.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het is niet mijn gewoonte een serieuze reactie op satire te schrijven. Maar in dit geval wil ik De Speld oproepen om geen grappen meer te maken over de heer Timmermans. Hier is namelijk overduidelijk sprake van een ernstig en behandelbehoeftig geval van narcisme. En ook andere paragrafen in de DSM lijken specifiek geschreven voor de heer Timmermans. Kortom: hier is sprake van ernstige GGZ-tragiek, die zich niet leent voor humor.
Graag compassie voor Frans, hij is ziek.

Reageer
gravatar

Waarom kan die doezel nu niet tevreden zijn met deze Brexit uitslag. het volk heeft gesproken en men heeft naar het volk geluisterd. In Nederland heeft 68% nee gestemd en toch heeft men de handtekening gezet onder dat mafia verdrag m.a.w men heeft op dat moment van ondertekening het Nederlandse Volk een hak gezet en Verraden. Nederland is toen VERKOCHT inclusief zijn Bevolking.

Reageer
gravatar

Zou Frans er eens over willen nadenken om buschauffeur te worden?
Mensen met zijn postuur zijn daar best geschikt voor zo is in het verleden gebleken

Reageer
gravatar

Dat moet die griezel van een Johnson nodig zeggen. Te eerste is dat geen electorale taal en ten tweede zegt die grofheid alleen maar dat hij bang.

Reageer
gravatar

Johnson is the griezel here. A vindictive liar calling someone as open as Frans a griezel can only be considered a tool, and not worthy of the post of PM ! Bah!

Reageer
gravatar

Als ze nou eens beginnen Labour en de Britten niet te chanteren met antisemitisme en de koloniale wereld op het niveau van de Holocaust te plaatsen … dan zouden ze misschien tot het inzicht komen dat er een recenter evolutie bestaat dan in de oertijd.

Reageer
gravatar

Ach eiland bewoners 🤗we hebben toch linksom of rechtsom met elkaar te maken ben. En weren van een politcus 🤣lost ook niks op .struisvogelpolitiek. dan komt het goed 🤔