Gebarsten zadel vol regenwater kijkt ernaar uit jouw dag te ruïneren


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Je ziet hier steeds meer van die Aziatische typen.

“Een oudere man, wiens witte baard en bril hem op een gepensioneerde professor doen lijken, zit bier te drinken in een bar in Phuket. Rookmachines verdoezelen jonge vrouwen – naakt, behalve kettingen met bloemen. De man is zo stil dat hij dood lijkt, maar er zitten tranen van geluk in zijn ogen. Hij wijst naar een jonge Thaise vrouw in een witte G-string die op zijn schoot komt zitten. Wanneer Michel de prostituee de oude man ‘Daddy’ hoort horen, verlaat hij de bar.”

Houellebecq

gravatar

Er woont hier nog iemand alleen op het dorp, en de enige verklaring daarvoor is dat ze homo of pedo zijn. Afijn, kerst is voorbij. Ik vraag me af hoe die min of meer ruige onderontwikkelde lui hun kinderen opvoeden, want daar ze zijn ze toch tamelijk zachtaardig mee zag ik. Ik zie aan hun aura als er een neiging is een ander van pedofilie te betichten om zich van hun agressie te ontdoen, dat is altijd erger na de feestdagen wanneer de mensen zich laten gaan en ze een dagje extra niet mogen werken. Hun iets oudere kinderen begrijpen een beetje de roddel thuis en met de buren of leden van de sportvereniging want die kijken je ook na en spelen op straat achteromkijkend dat je hen zou volgen.

gravatar

En desondanks hebt u wegens ondoorgrondelijke redenen ervoor gekozen om uw verblijfplaats ergens op het platteland vestigen.

gravatar

Behoorlijk prijzig. Afgelopen jaar kort achter elkaar drie zadels gekocht die niet goed waren. Het was vandaag wat koud om naar Zierikzee te fietsen. Beetje zon, maar ik ben maar weer teruggegaan. Mijn shag was uit mijn jaszak gevallen. Maar ik vond het op de terugweg niet terug. Ik sprak nog wel iemand omdat er weer een boerderij te koop stond. Hij zei dat ze allemaal te koop staan. En dat trekt van dat asociale volk met geld aan uit Hillegersberg ofzo.

Reageer