CGN089/Shutterstock.com

Kleinkinderen accepteren geen contant geld van opa en oma meer

Kleinkinderen laten weten niet langer contant geld aan te nemen van opa en oma. "Wij gaan niet meer met contant geld op zak lopen omdat twee van die oude bejaarden geen zin hebben om een pincode uit h
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Kijk, daarom moet men geen koters nemen – dan wordt men op de oude dag ook niet opgezadeld met irritante kleinkoters. Natuurlijk doe ik ook niet aan contant . De gemiddelde winkel accepteert geen duizendjes en minderwaardige biljetten wil ik niet in mijn portemonnee hebben. Ik laat mijn rekeningen naar Monsieur d’Urinoir sturen. Maar het gaat om het principe. Geen enkel snotetterbakje komt mij vertellen welk betaalmiddel ik gebruik.

Reageer
gravatar

Ik las elders dat trollen bezig zijn contant geld belachelijk te maken. De bedoeling is dat alle betalingen geautomatiseerd en dus te controleren zijn door Big Brother en zo nodig kan deze snaak ook wat geld afromen van onze rekeningen, wat veel lastiger wordt met contant geld.

Reageer
gravatar

“30 euro lijkt me chill”
De grootmoeder (73) van Greetje Storm (11 )schrijft zelf dat haar gift kil is. Ze heeft namelijk haar IBAN-wachtwoord niet op het briefje vermeld.

Reageer
gravatar

Foei Jessias Klaver, dat in hokjes plaatsen (framing, red.) ben ik niet van jou gewend. Er zijn heel wat rechtsextremisten die bij elk kwaad meteen aan immigranten denken, voorrang genieten bij re-integratietrajecten.