Studio Speld / Shutterstock

Kerstpakket is doos vol ragout

Een leuke verrassing voor het administratief personeel van transportbedrijf BeKro: het kerstpakket is dit jaar een schoenendoos vol ragout. De dampende traktatie wordt door directeur Bert Krontjes zelf ingeschept. 

“Pak aan Gerben!”, zegt Krontjes terwijl hij met een chefmuts op zijn hoofd een gigantische pollepel ragout in de schoenendoos kwakt. Hij kleurt al rood in de neus van de gluhwein. ‘It’s the most wonderful time of the year’ klinkt uit de speakers. 

Het personeel glundert. “O zo leuk! Alleen jammer dat het om 14u wordt uitgedeeld, tegen de tijd dat je thuis bent is 70 procent van de ragout door het karton gesijpeld”, zegt Coralie. “Maar aan de andere kant hoef je de ragout dan niet eens meer in een pasteikuipje te doen. Gewoon met doos en al op je bord zetten en smikkelen maar.” – “Rennen kakkerlakken!”, schreeuwt Bert aangeschoten.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ragout van kakkerlakken en glühwein bevat veel hoogwaardige eiwitten, onverzadigde vetten en vezels, bovendien is het vreselijk lekker. Desondanks moet men er niet teveel van eten als die men zich nog per vervoermiddel naar huis moet begeven.

Reageer
gravatar

Ach, geachte redactie, over alle onderwerpen dus OOK over kerstpaketten willen wij hier prof dr. ir. Bert Bokhoven (tevens een geweldige trendlistener) aan het woord. Dus niet een onbekende Krontjens, neen, Bokhoven, Bokhoven en nogmaals Bokhoven, dat is wat wij als lezers wensen. Doe uw huiswerk nu eens een keertje goed en laat hier eindelijk toch weer eens de eminente Bokhoven aan het woord, anders gaat het u zeker veel abonnementen kosten!!