17 dingen die mensen over jou zeggen in appgroepen waar je niet in zit

We hebben een poos rondgekeken in appgroepen waar jij niet in zit en wat er allemaal over jou gezegd wordt daar is niet mals:

1. In de appgroep ‘accounting zonder Jan’ hebben ze het over je povere financiële beslissingen. Ze schrijven: “Man man man, hij heeft belachelijk veel geld aan eten bij Albert Heijn To Go uitgegeven dit jaar.”

2. De groep ‘Jan kan niet zo lekker zoenen’ is gewijd aan berichten over hoe je zoent. Als we de berichten mogen geloven zoen je als een kwijltornado. 

3. De groep ‘lachen om die dikke’ gaat helemaal over jou. Foto’s van je taille en onderkinnen worden lustig gedeeld. Ze zeggen: “Hij is echt een dikkerd.”

4. In ‘Praktisch printen’ vindt men het onzin dat je voor elke pagina een apart kantje nodig hebt. Jouw gewoonte om enkelzijdig te printen wordt hier bespot! 

5. De groep ‘foto’s van olijven’ houdt amper rekening met het feit dat jij die vettige vriendjes niet kan proeven, zien of luchten. Ze photoshoppen olijven in foto’s die ze van jou online hebben gevonden en zetten er gemene smilies of ‘LOL’ bij.

6. In ‘familie die wél leuk is’ bespreken je neven in geuren en kleuren hoe kleurloos jij bent. Blijkt dus dat er best veel synoniemen voor ‘saai’ zijn.

7. In ‘al je exen’ hebben al je exen het dag in dag uit over jou. Ze zijn opvallend mild en goedhartig. Je hoeft je niet zo’n zorgen te maken. Ze zijn met je lot begaan.

8. In de appgroep ‘keren dat je struikelde en dacht dat niemand het zag’ staan foto’s van momenten dat je struikelde en dacht dat niemand dat zag. Maar je zat ernaast: men zag het, en fotografeerde het zelfs. Er wordt kostelijk gelachen in deze appgroep om jouw sullige capriolen.

9. In de groep ‘Woeste grond’ bespreken ze de voorwaarden voor wanneer de grond met recht woest genoemd mag worden. We hielden het er zelf ook niet langer dan drie minuten uit. De enige reden dat deze appgroep hier genoemd wordt is omdat een iemand zevenenzestig keer jouw naam typte. Griezelig. 

10. De groep ‘muziek uit na 21:00’ gaat het na 21.00 u helemaal los met berichten over of je al dan niet muziek aan het draaien bent. Wel muziek, geen muziek, het maakt niet uit: de appgroep leeft.

11. In de groep ‘Sappige geruchten over André Hazes Jr. en Bridget Maasland’ worden er dingen gedeeld die schijnbaar over André Hazes Jr. en Bridget Maasland gaan, maar het is codetaal: alle roddels gaan over jou! 

12. De mensen in de appgroep ‘comazuipen’ plant de volgende keer dat ze weer helemaal lammetjes gaan in de club. Jij mag niet mee, want je bent slechts een beginner in de comazuiperij. Je wordt beschimpt om je lage kwaliteit-alcoholdrinken. 

13. Je verliet de appgroep ‘Cadeau voor Jeroen’ al in maart, maar wat jij niet weet is dat het gesprek niet alleen doorging, maar dan met name over de kutcadeaus die jij in het verleden hebt gegeven.

14. ‘We gaan naar Cats zonder Jan’ is een groep waarin mensen een afspraak maken om naar de film Cats te gaan, maar dan in het bijzonder zonder jou. “Zullen we naar Cats gaan, zonder Jan?”, vragen de mensen aan elkaar.

15. In de appgroep ‘al je domme grappen op het internet afgekeurd’ wordt elke grap die je maakt op social media uitvoerig besproken door Tom, Wim en Hicham. Zij lachen zich rot, maar helaas niet op de manier die je zou willen. 

16. Bij ‘leuke mensen van HR’ bespreken ze je absentie dit jaar. Ze typen: “Die hond is vaak afwezig.” We zullen uit privacyredenen niet te veel verklappen maar begin eventueel vast ander werk te zoeken. 

17. In de groep ‘Het kind van de rekening’ word jij weggezet als het kind van de rekening. Er wordt hier besproken dat je gierig bent. Een krent, een centendief, een geldwolf, een schraalhans. Vrek. Vieze. Schrapertje.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De lijst met Naa:kt Dames in jouw stad werd uitgebracht hier : .www.ly/ladies.com
**Naar werken gebruik punt na 3 ! vervangen de computer

gravatar

Ik zit in geen enkele groep en er is geen mens die kritiek over hij heeft., maar ook geen ophemeling. Ik krijg in deze kersttijd geen goede wensen op welke manier dan ook, maar ook geen sl*chte.

Reageer