AD

Depay wekt ergernis met opvallende gescheurde kruisband

'Moet zo iemand het Oranjeshirt dragen op het EK?'

Analisten zijn niet te spreken over de nieuwste modegril van Memphis Depay. De aanvaller van Lyon stapte na de verloren wedstrijd tegen Stade Rennes uit de kleedkamer met een opvallend paarse kruisband met hippe scheuren erin.

Johan Derksen vindt dat Depay thuisgelaten moet worden tijdens het EK komende zomer: “Zo’n mannetje met kruisbandscheurtjes moet je niet opstellen, die is alleen maar met zichzelf en z’n revalidatie bezig.”

Beleef opnieuw het jaar met het betrouwbaarste jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *