NOS

Ajax titelfavoriet na verlies tegen AZ

Na de zeventiende speelronde in de Eredivisie is het Ajax dat de beste papieren heeft. Na het verlies uit bij AZ (1-0) zijn de Amsterdammers favoriet voor de titel.

Ajax-trainer Erik ten Hag is vanzelfsprekend tevreden: “De kampioen van de Eredivisie plaatst zich direct voor de Champions League en dat is het niveau waarop wij willen acteren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ajax heeft nog altijd een positiever doelsaldo van +6! En dat is vergelijkbaar met 1 competitiepunt. Dus ja, we hebben vandaag weliswaar verloren met 1 – 0, maar omdat wij vandaag goed hebben verdedigd en zo het doelsaldo hebben behouden, zijn wij nog steeds de winnaar en de favoriet van deze competitie!

Reageer
gravatar

Dat heeft niets met Ajax te maken. Het is gewoon dom seksisme van de nog dommere mannelijke Speld-redacteuren, die het niet kunnen hebben dat vrouwen wel wereldkampioen worden en mannen niet. De grote psychotherapeute Freudin noemt dat vaginanijd.