NOS

Ajax titelfavoriet na verlies tegen AZ

Na de zeventiende speelronde in de Eredivisie is het Ajax dat de beste papieren heeft. Na het verlies uit bij AZ (1-0) zijn de Amsterdammers favoriet voor de titel.

Ajax-trainer Erik ten Hag is vanzelfsprekend tevreden: “De kampioen van de Eredivisie plaatst zich direct voor de Champions League en dat is het niveau waarop wij willen acteren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat heeft niets met Ajax te maken. Het is gewoon dom seksisme van de nog dommere mannelijke Speld-redacteuren, die het niet kunnen hebben dat vrouwen wel wereldkampioen worden en mannen niet. De grote psychotherapeute Freudin noemt dat vaginanijd.

gravatar

Ajax heeft nog altijd een positiever doelsaldo van +6! En dat is vergelijkbaar met 1 competitiepunt. Dus ja, we hebben vandaag weliswaar verloren met 1 – 0, maar omdat wij vandaag goed hebben verdedigd en zo het doelsaldo hebben behouden, zijn wij nog steeds de winnaar en de favoriet van deze competitie!

Reageer