littlenySTOCK

Man heeft van zijn werk zijn hobby gemaakt

‘Ik vond het al kut en nu krijg ik er niet eens meer geld voor’

Een vervelende gebeurtenis voor Tobias. De 38-jarige financieel controleur heeft onlangs van zijn werk zijn hobby gemaakt. Nu zit hij de hele avond thuis periodieke rapportages voor te bereiden en budgetteringen vast te stellen.

“Ik ben elke keer weer tot diep in de nacht op mijn zolderkamer bezig met cijfers invoeren. Ik kan er gewoon niet mee stoppen en vergeet de tijd helemaal.” Tobias baalt enorm. “Ik vond mijn werk al kut. En nu krijg ik er niet eens meer geld voor.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Fout. Hij vond zijn werk niet kut, want kut is lekker en mooi. Hij vond zijn werk klote – die zielige balletjes die daar ergens bungelen. En je moet wel een man zijn om een klotehobby te nemen.

Reageer