AT5/YT

Mazraoui blesseert zich bij mediatraining

Een domper voor Ajacied Noussair Mazraoui. Bij de mediatraining voorafgaand aan Ajax-Valencia heeft de back annex middenvelder zich lelijk geblesseerd aan zijn mondelinge zelfbeheersing, waardoor hij vanavond niet inzetbaar is tijdens het persmoment.

De mediatrainer wees Mazraoui op een hypothetisch slippertje, waarop hij woest uitviel over de schuld van zijn teamgenoten en zichtbaar emotie toonde. “Een horrormoment”, rilt teamgenoot Daley Blind nog na. “Je ziet het gebeuren en weet: dit is voorlopig einde verhaal. Jammer voor hem, hij heeft zo hard gewerkt voor dit moment en dan laat je menselijkheid het afweten.”

Wegens omstandigheden wou Mazraoui zelf niet voor de camera verschijnen.

Beleef opnieuw het jaar met het betrouwbaarste jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *