Studio Speld / Shutterstock

AZ vraagt Ajax om even mee te helpen verhuizen

‘Het is niet veel hoor’

“Wat doen jullie zondag?”, leest Erik Ten Hag op zijn telefoon. Afzender: Robert Eenhoorn. “We gaan dan naar Alkmaar”, antwoordt Ten Hag, die al nattigheid voelt. “Komt dat even goed uit, want wij kunnen die dag nog wel wat extra handjes gebruiken bij de verhuizing. Om half zeven staat er een lekkere bak koffie klaar.”

Als alles meezit is iedereen op tijd klaar om nog een potje te kunnen voetballen. “Het is niet veel hoor”, stelt Eenhoorn Ten Hag gerust. “Als iedereen even een doosje pakt, dan zijn we zo klaar.” AZ zou de hulp van de Amsterdammers ‘enorm waarderen’. Iedereen die helpt, mag vanaf een uur of vier op de housewarming-up komen.

Beleef opnieuw het jaar met het betrouwbaarste jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *