Christian Bertrand / Shutterstock | FOX Sports/YT

Fusie tussen Wout Weghorst en Luuk de Jong afgerond

De kopsterke spitsen Wout Weghorst en Luuk de Jong gaan verder als één voetballer. De zaakwaarnemers van beide spelers zijn het eens geworden over de voorwaarden, waardoor niets een fusie nog in de weg staat. Dankzij de fusie is de voetballer in een klap de belangrijkste pinchhitter van het Nederlands Elftal.

Weghorst en De Jong gaan verder als Wout Weghorst, omdat Wout Weghorst nou eenmaal een betere naam is dan Luuk de Jong. Wout Weghorst zal zijn wedstrijden de komende twee seizoenen spelen in Sevilla, de club waar Luuk de Jong speelde voordat hij opging in Wout Weghorst.

Beleef opnieuw het jaar met het betrouwbaarste jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar

Volg De Speld Sport ook op Instagram voor winnend sportnieuws


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meer realisme in artikelen als deze zou bevorderlijk zijn voor het aantal en het niveau van de lezers. Door de grote mate aan doorzichtige onwezenlijkheid worden berichten als onwerkelijk (fake news, red.) ervaren Dat verjaagt de jeugdige hooggeschoolde lezers, waarop De Speld zich probeert te richten.

Reageer