Studio Speld/Shutterstock.com

Daan Roosegaarde maakt wéér surprise met lichtjes

“Toch niet weer hè?” De vrouw van Daan Roosegaarde slaakt een zucht als ze haar man met de knutselspullen en lampjes van de Action richting zolder ziet benen. Het heeft er alle schijn van dat Daan Roosegaarde dit jaar wéér een Sinterklaas-surprise met lichtjes in elkaar gaat fröbelen.

“Dat zou voor het zesde achtereenvolgende jaar zijn. Wat heeft-ie al allemaal gemaakt daar op zolder? De staf van Sinterklaas met lichtjes, een stoomboot met lichtjes, Amerigo met lichtjes, een grabbelton met lichtjes, een Piet met lichtjes, een grote gepapier-macheede pepernoot met lichtjes…”

“Vorig jaar had-ie het zelfs nog bonter gemaakt en had het gedicht ook lichtjes. Mijn zus had nu op de groepspagina van Lootjestrekken gezet dat er deze keer geen surprises met lichtjes gemaakt mochten worden, maar daar trekt meneer zich blijkbaar niks van aan”, beëindigt ze haar klaagzang.

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Daan Roosegaarde is een verlichte inpakpiet. Zeg maar een lichtend voorbeeld. Morgen gaat hij met Sinterklaas mee naar Spanje in een lichtgevende, elektrisch aangedreven, milieuvriendelijk stoomboot.

Reageer