Evannovostro/Shutterstock.com

John uit Geldermalsen maakt documentaire over zin in seks

Het is een onderwerp waar veel mensen maar moeilijk over kunnen praten. Een taboe zo oud als de mensheid zelf. Maar nu heeft één dappere voortrekker het op zich genomen om de stoffige deken van schaamte weg te trekken: John uit Geldermalsen heeft zin in seks.

“Ik heb elke dag wel een keer zin om van tsjoempe-tsjoempestein te gaan,” zucht de hooggeëerde knalyatollah van Geldermalsen. “Ik merk dat veel mensen het moeilijk vinden om daar open over te zijn. Als ik bij de koffieautomaat vertel dat ik de aandrang voel om met mijn pikhouweel binnenkort weer eens een stuk uit de sloensgrot te hakken, dan stuit ik toch op onbegrip. Op dat soort momenten voel ik me erg alleen.”

In zijn documentaire onderzoekt John uit Geldermalsen waar zijn behoefte aan seks vandaan komt. “Ik heb bijvoorbeeld een psycholoog bezocht. Zij vertelde me dat zin in seks niets is om je voor te schamen. Er is zelfs een woord voor: libado ofzo. Die psycholoog was trouwens een ontzettend lekker wijf. Ik kreeg gelijk zin om een paar flinke salvo’s af te vuren met mijn zuivelhouwitser.”

De volgende stap voor John uit Geldermalsen is om een omroep te vinden die zijn documentaire wil uitzenden. BNNVARA, Meiden van Holland en Ongehoord Nederland hebben inmiddels interesse getoond.

Beleef opnieuw het jaar met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu 2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Deze geile kerel uit Geldermalsen zoekt seks aan zee. Ik wil hem de teleurstelling besparen. Een zeemeermin is weliswaar zeer begeerlijk, maar waar moet de gerezen piemel naar binnen?

Reageer
gravatar

Zo moeilijk is het voor geile mannen zelfs in Geldermalsen niet om aan hun trekken te komen. Als het niet lukt kun je altijd nog naar de redelijk nabije verdorven steden Den Bosch of Amsterdam reizen. Je kunt desnoods jezelf ter hand nemen.

Reageer