Lapa Smile/YT.com

Klimaatwetenschappers: ‘Niets doen is een uitstekende optie’

Klimaatwetenschappers weerspreken het idee dat niets doen geen optie is. In een open brief aan The Guardian stellen zij juist dat niets doen een uitstekende optie is. “Hoe minder we met z’n allen doen, hoe beter.”

Volgens de wetenschappers kunnen de klimaatdoelen van Parijs prima gehaald worden als alle mensen op de wereld nu beginnen met niets doen. “We hebben alle factoren die bijdragen aan klimaatverandering in kaart gebracht. Een boosdoener springt er bovenuit: menselijke activiteit.”

Kun jij niet stil zitten wachten tot het klimaat naar de knoppen gaat? Teken dan hier de petitie van Greenpeace en laat de overheid een klimaatcrisis uitroepen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Doe ff normaal 10 tallen cm per decennia dat is 1cm pj dat zou over 30jaar zo’n 30 cm zijn willen de mensen in het oosten ook aan de nieuwjaarsduik mee willen doen zal de zee spiegen toch z’on 50 mtr moeten stijgen en niet te vergeten de dijken te verweideren

Reageer
gravatar

Of net gaan leven als alle GroenLinks mensen, minimaal drie keer per jaar in het vliegtuig naar Afrika vliegen. Zie Paul Rosenmöller en Jesse Klaver in Ethiopië.

Reageer
gravatar

Zo is dat. Als we met zijn allen maar een klein tandje terug zouden schroeven zou er al aardig wat winst te boeken zijn. Al was het alleen maar voor ons nageslacht.

Wie kan het nou over mijn hart verkrijgen om niet op de kleintjes te letten? 😉🌝😚