VP Photo Studio/YT

Hovenier Ludo maakt een vliegreis elke keer dat ie een boom plant

‘Ik plant volledig klimaatneutraal’

De 41-jarige Ludo plant heel veel bomen, maar hij compenseert dat wel. Elke keer dat ie een boom de grond in stopt, boekt ie ook een vliegreis.

“Eén boom is een reis naar Londen. Tien bomen is een reis naar Thailand. En als ik vijftig bomen plant, ga ik naar Australië”, vertelt Ludo. “Zo plant ik volledig klimaatneutraal. Sja, je doet wat je kunt.”

Wil jij ook je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Teken dan hier de petitie van Greenpeace en laat de overheid een klimaatcrisis uitroepen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Achterban GL en GP zijn zelf degen die het meest vliegen. Jesse klaver in Ethiopië, Paul Rosenmöller meer dan honderd keer naar Afrika gevlogen! Op kosten van Nl staatsomroep…
Schijn groenen

Reageer
gravatar

Mijn compensatie is veel beter. Voor iedere kilometer die ik met de auto rijd, rijd ik ook een kilometer achteruit. Dit levert wel stijve nekspieren op, maar je moet er wat voor over hebben.

Reageer
gravatar

Qoute: “Wil jij ook je steentje bijdragen aan een beter klimaat? Teken dan hier de petitie van Greenpeace en laat de overheid een klimaatcrisis uitroepen.”

Wat is dit voor een links gekwek? Trap er niet in lieve mensen. Er is niets met het klimaat aan de hand.

Fake news!👎👎

Corrie.

Reageer
gravatar

De treitersportvereniging Groene Vrede zoekt dappere helden die gek genoeg zijn om enorme levensrisico’s te lopen bij het beklimmen van torens en het belemmeren van de zeescheepvaart.

Heb ik dat nou niet echt goed verwoord, lieve Corrie?