Bron - YT Toysforkids

Wat voor teleurstellende surprise moet jij maken voor Sinterklaas?

Sinterklaas is weer in het land en dat betekent dat jij weer aan de slag moet met lijm, ijsstokjes en houtsnippers om een surprise te maken voor een familielid dat je amper kent. Maar hoe stel je iemand het meest teleur? Doe onze quiz en kom erachter wat jij moet maken!

0%

Voor wie maak je de surprise?

Wat is je favoriete knutselmateriaal?

Hoeveel tijd wil je in je surprise steken?

Welke hobby’s heeft de persoon voor wie je de surprise maakt?

Wat is je budget?

Waar ga je Sinterklaas vieren?

Welke boodschap wil je meegeven met je surprise?

Jij moet maken:
Een schoenendoos
Moet het een tv voorstellen? Of een een Vinex-woning? Of is het misschien een modernistisch kunstwerk dat de leegheid van commerciële feesten uitbeeldt? Nee het is gewoon een schoenendoos. Om je schoenen in te doen. Handig toch? Cadeautip: veters
Domino Day-baan
Jullie hebben genoeg ruimte, jij wil indruk maken maar hebt geen idee wat de persoon die je hebt getrokken leuk vindt én je hebt er de tijd voor. Jij kunt het beste een Domino Day-baan maken. Als de laatste steen valt, opent het cadeautje zich vanzelf. Zorg wel dat het groot genoeg is om een wereldrecord te vestigen, anders is het niet leuk voor degene die de surprise ontvangt. Zorg ook voor genoeg doek om je surprise af te dekken. Cadeautip: 2019: nog een jaar - het jaaroverzicht van De Speld
Een 2-meter hoge zeemeermin van goud, parels en diamanten
Het cadeau mag maximaal 10 euro kosten, maar niemand heeft iets gezegd over de kosten van de surprise. Grijp je kans en pak uit met een 2-meter hoge zeemeermin compleet gemaakt van goud en versierd met de mooiste en kostbaarste parels en diamanten. Je vader zal versteld staan! Cadeautip: een doos sigaren
Een grabbelton vol PFAS
Dit is de grap van de eeuw. De persoon die jij hebt getrokken stopt nietsvermoedend zijn of haar hand in jouw grabbelton en heeft de hele hand onder de PFAS zitten. Hilarisch! We kunnen niet wachten om dat beteuterde gezichtje te zien. Cadeautip: jouw aanwezigheid is al het grootste cadeau.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *