Walt Disney Animation Studios/YT

5 dingen die we verwachten van Frozen 2!

Wij zijn met de redactie al de hele week in awe. Er komt namelijk een tweede deel van onze favoriete film Frozen. Jaap staat wijdbeens op de tafel Let it Go te zingen, Niek huppelt rond in zijn veel te kleine jurkje van Elsa. Aïda bedrijft teder de liefde met een sneeuwpop en de rest van de redactie is bezig met dit stuk. Daarom hier: 5 dingen die wij verwachten van Frozen 2!

1. Heel veel nieuwe merchandise
Pennen, etuis, rugzakken, bekers, jurkjes, wierookhouders, cd’s, haarbandjes, snelbinders, zadelhoezen, kastelen, plaktattoos, onesies, linnen tasjes, dekbedovertrekken, ontbijtgranen, telefoonhoesjes en mini-coopers… alles helemaal in het thema van Frozen 2!

2. Ontelbaar veel nieuwe TikTok-filmpjes van zingende meisjes
Wie op TikTok filosofische inzichten wil opdoen, moet snel zijn. Zodra Frozen 2 uitkomt zal het hele platform vol komen te staan met jonge meisjes die de hits uit de nieuwe kaskraker meezingen op hun slaapkamer. Chill toch?

3. Stijging van de aandelen Disney
Naar een ding zijn we met alle fans natuurlijk heel erg benieuwd: hoeveel procent zullen de aandelen van Disney stijgen als Frozen 2 uitkomt? Wij denken minstens 20 procent. En jullie hartstochtelijke Frozen-fans, wat denken jullie? Laat het weten in de comments!

4. Een liedje in je hoofd dat er niet meer uitgaat
Het is geen leuk liedje, het is geen goed liedje, maar het zit wel in je hoofd. En je kunt ‘m kopen op cd. Veel plezier!

5. Woordgrappen over Elsa-Lotharingen
Met de release van Frozen 2 kun je straks geen schoolplein oplopen of de woordgrap Elsa-Lotharingen wordt gemaakt. Iedereen zal denken dat ie ‘m zelf heeft bedacht, maar eigenlijk ligt ie heel erg voor de hand. Mag wat ons betreft de pret niet drukken!

En dan heb je ook nog al die leuke moppen. Zoals: hoe heet een Franse prinses die is belegerd gedurende de Eerste en de Tweede Wereldoorlog? Elsa-Lotharingen. Haha, blijft leuk.

Beleef opnieuw de hoogtepunten van 2019 met het meest betrouwbare jaaroverzicht – bestel nu  2019: Nog een jaar


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

6. “In awe” is een onverklaarbare fout van beide redacteuren. Ze bedoelen waarschijnlijk dat ze “in de rouw” zijn, omdat/doordat (naar eigen keuze) hun collegae zodanig verslaafd zijn geworden aan een Amerikaanse kinderfilm, dat ze alleen nog kinderverhaaltjes in het Hollywoods kunnen schrijven. Daar schijnt overigens grote vraag naar te zijn volgens een lezer.

Reageer