Studio Speld / Shutterstock

Dit is de telefoonboom om Jeroen Zoet te zeggen dat hij niet in de basis staat

Wie moet tegen Jeroen zeggen dat hij niet in de basis staat? Daarover is veel onduidelijkheid ontstaan na vorig weekend. Daarom delen we nog een keer de telefoonboom voor het geval Zoet wordt gepasseerd.

PSV-coach Mark van Bommel > Keeperstrainer Ruud Hesp > Tweede keeper Lars Unnerstall > Derde keeper Robbin Ruiter > Aanvoerder Pablo Rosario > Rechtsback Denzel Dumfries > Bondscoach Ronald Koeman > Broer Erwin Koeman > Moeder Marijke Koeman > Buurvrouw Greet > Belastingdienst > Minister Wopke Hoekstra > Premier Mark Rutte > Turkse premier Recep Tayyip Erdogan > Joep Schreuder > Jeroen Zoet

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *