Shutterstock - KELENY

Dit zijn de 5 genomineerden voor de beste awardshow van het jaar

Wie gaat er vandoor met de Awardsaward 2019?

Ze zitten er weer aan te komen: de Awardsawards. Welke awardshows komen in aanmerking voor de titel ‘awardshow van het jaar’? Dit zijn de genomineerden.

De zinken griffel

Een verrassende nieuwkomer. De zinken griffel gaat naar de meest getalenteerde schrijver die in armoede leeft. Dit jaar was dat Henri Paardenkooper.

The Golden Vla

Een vaste waarde in het rijtje met nominaties. Het blijft de show waar iedereen naar uitkijkt. Welke tapirs gaan er dit jaar vandoor met de prestigieuze gouden vla? 

De toekomst: het boek-awards

Een verrassend spannende awardshow waarin bepaald werd wat het beste De toekomst: het boek van het jaar was. De titel ging naar De toekomst: het boek van De Speld. Koop hem hier.

De Gouden leeuwenballen

Het blijft een spektakelstuk: wie is ‘s werelds beste voetballer in een commercial.

De zilveren goudklomp

Niet de grootste awardshow, maar in het wereldje heel populair: wat was dit jaar het edelste edelmetaal. We weten allemaal nog dat die prijs ging naar osmium ging. Klein smetje op de awardshow dat het edelmetaal niet zelf aanwezig bij het goudklompgala was om de prijs in ontvangst te nemen.

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik heb gehoord waarom de winnaar dit jaar weg is gebleven bij de uitreiking van de Zilveren Goudklomp. Er werd geen deodorant gevonden die de enorme stank van Osmium kan camoufleren.

Reageer