Kabinet komt iedereen tegemoet: leraren mogen 130 blijven rijden

Het kabinet zegt een oplossing te hebben gevonden voor alle onvrede in het land. In een haastig georganiseerd overleg zijn maatregelen tot stand gekomen die zowel de boeren, de bouw, de automobilisten als de leraren tevreden moeten stellen.

Abonneer op ons Youtube-kanaal


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Boeren moeten een filter in de eindeldarm van hun koeien plaatsen, maar ze mogen vijf procent van de kostprijs voortaan declareren.

Bouwers mogen voortaan zonder vergunning luchtkastelen bouwen.

Grondverzetters moeten voortaan hun grond testen op bestrijdingsmiddelen, zware metalen, cyaniden, PAK’s, en aromatische en gechloreerde koolwaterstoffen, historische resten, pijpenkoppen, geraamtes en PFAS. De controle op het nakomen is voortaan gratis.

Reageer