PSV/YT

KNVB: Ihattaren heeft clausule voor als Marokko aanklopt

'Het gaat echt maar om één land'

Mohamed Ihattaren heeft weliswaar voor het Nederlands elftal gekozen, maar er zit nog wel een addertje onder het gras. De PSV’er heeft een clausule in zijn overeenkomst voor het geval Marokko aanklopt. Dat verklapte KNVB-directeur Nico-Jan Hoogma.

“Het gaat echt maar om één land”, zei Hoogma. “In andere landen is Mo niet geïnteresseerd, maar Marokko is nu eenmaal zijn droomland. Als hij daar ooit nog eens voor kan uitkomen, dan wil hij die kans niet laten lopen. Wij vinden dat we hem dan niet moeten tegenhouden.”

Geef je vrienden en familie een toekomst cadeau met De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *