VTBL/YT

Telegraaf: ‘Vreemd dat Stam wordt weggejaagd terwijl Ten Hag mag blijven zitten’

Het vertrek van Jaap Stam als trainer van Feyenoord zorgt voor gefronste wenkbrauwen op de redactie van de Telegraaf. Bij de krant begrijpt men er niets van dat Stam het veld ruimt, terwijl Erik ten Hag gewoon aanblijft als trainer van Ajax.

“Dit is de idiotie van de voetballerij”, zegt chef voetbal Valentijn Driessen. “Stam heeft nooit een eerlijke kans gehad bij Feyenoord. Vanaf het begin waren er dubieuze krachten actief die hem niet bij de club vonden passen, om wat voor reden dan ook. Zij hebben hem in feite weggepest. En ondertussen mag iemand als Ten Hag trainer van Ajax blijven. Leg mij het maar uit.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wordt het niet eens tijd dat Dhr. Valentijn Driessen het veld gaat ruimen. Sinds deze man door Voetbal Inside podium heeft gekregen komt hij met de meest waanzinnige nieuwsfeitjes naar buiten die gewoon nergens over gaan. Hoe kan je in vredesnaam de situatie van Jaap Stam vergelijken met die van Erik ten Hag. Toegegeven, Erik ten Hag heeft het in het begin niet gemakkelijk gehad bij Ajax maar hij heeft zich daar op een bijzondere wijze uit geknokt. Nu denkt Dhr. Valentijn Driessen daar anders over want Erik ten Hag is een fijne kop van jut. Hij laat geen kans onbenut om hem in een verkeerd daglicht te zetten terwijl nu onderhand gesteld kan worden dat Erik ten Hag gewoon een bijzonder goede trainer is. Jaap Stam daarentegen heeft gewoon de skills (nog) niet in huis om als trainer een ploeg beter te maken en daarom was Feyenoord te hoog gegrepen, jammer maar zo gaat het tegenwoordig in de voetballerij. Dus laten we nu voor eens en voor altijd onze pannenkoek Valentijn Driessen lekker voor wat ie is, een journalist die eigenlijk niet zo veel verstand heeft van het hedendaagse voetbal. Even een korte reminder als bevestiging………… Valentijn Driessen zegt in een voetbal praatprogramma dat Lucas Moura van Tottenham Hotspur nooit scoort dus daar hoeft Ajax niet echt op te letten. Ajax verloor de halve finale Champions League met 2-3 van de Spurs door drie doelpunten van……Lucas Moura.

Reageer
gravatar

De telegraaf met valentijn driesen voeren sinds een aantal maanden een snerige en valse aktie tegen ajax, ten hag.
Uitsluitend omdat ten hag weigerde om de voetballer van het jaat show bij te wonen. Driesen is een zelfbenoemde sport journalist, die het veelal met zijn voorspellingen mis heeft. En de telegraaf? Ach die houden wel va een relletje.

gravatar

U heeft duidelijk geen kaas gegeten van het spelletje. Een blinde kon zien dat Stam een elftal aan het bouwen was dat garant zou staan voor offensief en attractief voetbal met internationale allure. Een elftal waar wij trots op zouden zijn in Europa!

Ten Hag daaentegen heeft een perfect draaiend elftal innde schoot geworpen gekregen en heeft met veel geluk per ongeluk wat nietszeggende prijsjes weten te winnen. Tekenend is het dat het Ajax van Ten Hag bij iedere wedstrijd van formaat niet thuis geeft.