Rijnmond/YT

Feyenoord: ‘Dit is bovenal een persoonlijk drama voor Jaaps opvolger’

Het opstappen van Jaap Stam als trainer van Feyenoord is hard aangekomen bij de club. Technisch directeur Sjaak Troost vindt dat er nu in de eerste plaats aandacht moet zijn voor het menselijke aspect: “Dit is bovenal een persoonlijk drama voor Jaaps opvolger.”

“Zoiets als dit gun je niemand, en zeker niet degene die het van Jaap moet overnemen”, zegt Troost. “Als club moeten we verder, maar we mogen er best even bij stilstaan hoe pijnlijk dat is voor de man die hier straks voor de groep staat.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

For our English native speakers a translation:
Jaap Bark getting on the airplane as trainer of Feyenoord has gained weight hard at the club. Technical Fuhrer Sjaak Tears finds that now in the first place there should be attention for the human aspect: “This is above all a personal drama for Jaaps upfollower.”

“So something if this you gun nobody, and certainly not who overtakes that from Jaap.” says Tears. “As club we must go further, but we can not stand quiet how painful it is for the man that will stand for the group next.

Reageer