Bron NOS

Feyenoord compleet op eigen kracht afgedroogd

Waar Feyenoord afgelopen donderdag in de Europa League nog twee penalty’s en een handsbal nodig had om zichzelf voor lul te zetten, bewijst de ploeg van Jaap Stam vandaag dat het ook zonder die hulpmiddelen in staat is om een modderfiguur te slaan.

Een opsteker.Jaap Stam licht toe. “Dit is heel fijn voor ons. Dat je als team kan laten zien dat je het zelf kan verkloten zonder dat je daar de hulp van de scheidsrechter bij nodig hebt. En natuurlijk, zo’n penalty veroorzaak je ook zelf, maar dit voelt toch meer als een teamprestatie. Rick Karsdorp die staat de slapen, Kenneth Vermeer die half ingrijpt. En Ajax liet het ook deels toe natuurlijk, laat dat duidelijk zijn.”

De twaalfde plek op de ranglijst waar de Rotterdammers nu staan heeft ook nog een mooie symbolische betekenis volgens Stam. “Twaalf is het getal van het Legioen natuurlijk! Zonder hen hadden we ons nooit zo kunnen blameren.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook informeert de sportredactie ons niet over de monetaire perikelen bij Roda JC. Terwijl er toch besprekingen schijnen te zijn met Cafetaria Gertico om de club er weer boven op te helpen! Mocht de overname lukken, dan zullen de spelers zaterdagmiddag om één uur onder het genot van een patatje oorlog handtekeningen uitdelen. Ook worden er billets verloot voor de (echte) klassieker tegen Jong PSV op de Herdgang volgende week maandag.

Reageer
gravatar

De korfbaldames hebben gelijk – de sportredactie van De Speld is incompetent. Dat zeurt maar door over de totaal oninteressante eredivisie. Nee, dan Derde Klasse C Noord, waar les ignorants d’Épingle laatst zo op afgaven. Zeven titelkandidaten!
Voor Jaap Stam is er nog wel een plaatsje als assistent-trainer bij Drogeham. Dat heeft met vijf nederlagen in de Vijfde Klasse C Noord, Zaterdagvoetbal, niet de beste seizoensstart ooit.

Reageer