Youtube - Ziggo Sport

Doellijntechnologie: goal Ajax wel degelijk terecht afgekeurd

Bal niet over lijn toen hij voet van Promes verliet

Het doelpunt van Ajax tegen Chelsea is wel degelijk terecht afgekeurd. De UEFA heeft beelden naar buiten gebracht waaruit blijkt dat de bal de doellijn niet is gepasseerd op het moment dat hij de voet
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Back to square one: AJAX wil terug naar de jaren ’60,, waar scientific management en multi-moment-opnamen de doorslag gaven. Maar toen hadden ze nog voetballers als Cruyff, Keizer, Tscheu-la-Ling, Swart, Zuurbier en Rep. Die kon je nog om een boodschap sturen. De huidige generatie B-keus inruil amuseurs spreekt geen ABN (sponsor) meer; ‘t is nu: Koffie HAG, mag!

Reageer
gravatar

Tot buitenspel behoren bijvoorbeeld: knikkeren, verstoppertje, tikkertje (met of zonder verlos), stoepranden, hoepelen, touwtjespringen. Tegenwoordig ook in groepsverband een kind verrot schoppen en dat opnemen met mobieltjes.

gravatar

Oké, maar hoe kunnen jullie er zo zeker van zijn dat de goal nog steeds op dezelfde positie stond nadat de bal de voet van Promes had verlaten? Als de goal een paar centimeter naar achter was bewogen, dan stond de goal zelf buitenspel. Dan was het dus gewoon een achterbal geweest. Ik denk dat het goed is dat jullie dit aankaarten bij de FIFA.

Reageer
gravatar

Commerciële boodschap

Dames die bij ons sporten, hebben hun lijn als doel. Daarvoor is onze doellijntechnologie, vooral de loopband, zeer geschikt.

Sportschool Dun is de Mode

Reageer
gravatar

De gevolgen zijn duidelijk. Dit artikel – geschreven door mannen, dus er is weer een vrouw als ik nodig om het op te merken – heeft het helemaal niet over doellijntechnologie. Het heeft het over doelgebiedtechnologie en dat is echt heel wat anders. Dus staat er helemaal niks vast en zeker niet volledig.