‘Miljarden levens gered!’, twittert Trump nadat hij op laatste moment afziet van totale wereldvernietiging

Donald Trump stond vandaag op het punt een nucleaire oorlog te ontketenen door een kernbom op Turkije af te vuren om de Koerden te beschermen, maar bedacht zich op het laatste moment toch. Daarmee heeft hij miljarden levens gered. Dat liet de Amerikaanse president weten op Twitter.

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De kritiek op Trump gaat niet veel verder dan zijn leugens die ook nergens over gaan, bijvoorbeeld dat het vliegveld van Miami een van de grootste is terwijl het niet eens in de top 20 staat.

Reageer
gravatar

Mia, je mag het Trump niet aanrekenen dat hij zoveel leugens debiteert, maar wat je ook van hem vindt; hij is zonder enige twijfel de eerste president van de USA die zijn variabele meningen, buitenlandbeleid, aanstellingen van ministers en na 6 maanden, hun ontslagen twittert. Better a foolish twit, than a twitty fool.

gravatar

Trollen zijn schepsels in de Noordse mythologie. Daar het hier niet gaat over Scandinavische talen is het woord trol dus onjuist gekozen.
Voorts is snauwend commanderen, omdat jou iets niet bevalt, zacht gezegd brutaal en erg onbeleefd.
Wie denk je wel dat je bent?

gravatar

Trollen zijn schepsels in de Noordse mythologie. Daar het hier niet gaat over Scandinavische talen is het woord trol onjuist gekozen.
Voorts is snauwend commanderen, omdat jou iets niet bevalt, zacht gezegd brutaal en erg onbeleefd.
Wie denk je wel dat je bent?

gravatar

Trump stond vrijdag 18 oktober op het punt om de rode knop in te drukken, dus niet vandaag maandag 21 oktober.

Trump staat trouwens elke dag op een lachwekkend of dieptreurig punt.

Reageer
gravatar

Een oud spreekwoord zegt: “Een volk krijgt de regering die het verdiend”; wat de Amerikanen betreft klopt dat; ze hebben hem zelf gekozen. Maar waarom moet de rest van de wereld daar ook onder lijden? DJ Trump is overigens niet de enige ramp die ons treft. Er zijn ook nog andere geostationaire megalomanen; óók zelfs van Soennitische huize: één daar van is zelfs officieus onderkoning van Nederland,

gravatar

Hoi ik wil vragen of dit waar is ik vindthet eng groetjes Nadia
ik geloov het niet zo is dit nep?!! ik vindt dat je dat nie kan maken dit gaat over mense levens!! maar wel grappig hoor

Reageer