Radu Razvan / Shutterstock

Tour de France 2020: toch weer fietsen

Het programma van de Tour de France van 2020 is gisteren officieel onthuld. Een snelle blik op het etappeschema leert dat de focus weer sterk op fietsen zal liggen. Tot verdriet van de sprinters, de klimmers en de avonturiers. 

Tom Dumoulin: “De eerste 2 etappes zijn in Nice. Superleuke stad in Zuid-Frankrijk, van alles te doen, begin juli zijn er bovendien veel meisjes in bikini, en wat gaan wij doen? Fietsen. Jammer, ik had gehoopt op een programma dat me beter lag.”

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De UCi en IOC hebben elektrische fietsen (pedelecs, red.) vanwege de verkeersveiligheid vanaf volgend jaar bij alle wielerwedstrijden officieel verboden. En werkende fietsverlichting wordt verplicht gesteld.
Er zal niet actief worden gecontroleerd op trapperondersteuning, maar wel op de verlichting.

Reageer