Studio Speld / AD

Grafkist gespot op snelweg

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Als de supermarkten en consumenten een de werkelijke prijs voor hun vreten zouden betalen. Dan kon de subsidie kraan een ( beetje) dicht. Nu kopen ze hun voer zo goedkoop dat de boer er niet van kan leven , dus de hogere machten vullen aan. Eigenlijk kopen ze dus groenten van publiek geld. Dat hebben jullie ook sl betaald dmv btw en andere belasting, dus betaal gewoon je vreten ! Hoef je ook niet mee te betalen aan de Albert Hein subsidie

Reageer
gravatar

Mijn sympathie voor de boeren nam minder ruimte in beslag dan zo’n hele kist. Een urntje, met eerst nog een flink laagje iets anders erin… grofgemalen tractor of zo, maar dan natuurlijk milieuvriendelijker!

Reageer
gravatar

Ik durf niet te veronderstellen dat in “De toekomst: het boek” nog sympathie voor boeren voorkomt. Waarschijnlijk zullen boeren dan vervangen zijn door e-laboranten (intelligente agrarische robots, red.) Die klagen, bezetten, noch bedreigen.

Reageer
gravatar

Citaat:
‘Kunnen jullie wel tegen die boeren? Dat ze een verstandelijke beperking hebben is algemeen bekend.’

Typisch een opmerking van een Randstadbewoner.

Die gasten denken altijd dat ze alles beter weten.

gravatar

Boeren denken over het algemeen niet, nee. Boerinnen daarentegen wel – die zul je dan ook niet op trekkers naar Den Haag zien rijden. Daarom vind ik dat landbouwsubsidies niet langer naar boeren moeten gaan, maar naar boerinnen.

gravatar

“Typisch een opmerking van een Randstadbewoner.
Die gasten denken altijd dat ze alles beter weten.”

Welnee, Bertus.
Dat denken we niet, dat is gewoon zo.
Trouwens, alles buiten de ring A10 is de provincie, waarin alleen domme boeren wonen.