Studio Speld / Shutterstock

Farmers Defence Force poseert triomfantelijk met ruggengraat CDA-fractievoorzitter

'Dit is een tastbare trofee'

Leden van de Farmers Defence Force hebben vanmorgen de ruggengraat van CDA-fractievoorzitter Pieter Heerma triomfantelijk omhoog gehouden. 

De groepering wil dat het kabinet zijn stikstofplannen snel herziet. “Dit is een tastbare trofee”, jubelt een FDF-lid, nadat Heerma zelf zijn ruggengraat in de menigte had gegooid.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Dat is geen probleem.
Hierdoor zijn we ook ons land kwijt.
We hebben nu Veilig Plassen Nederland.

Hier kunt u zich inschrijven voor de geschikte man, uit Afrika, China of waar u maar wilt. Wij hebben de geschikte maat voor u. Doe eens een belletje voor een informeel gesprek.

gravatar

Het probleem is dat ik hier aan de boerenweg een keer in de berm geplast hebt. Gelijk zijn ze regelmatig het riet gaan maaien en kwam er betonnen wegberastering.

gravatar

Ik zou het toch wel aardig van die boer hebben gevonden als hij van het heiligbeen en het zitbeen was afgebleven. De wervelkolom zal de betreffende politicus niet missen, maar dat hij niet lang meer op het pluche kan blijven zitten is een ramp.

Reageer
gravatar

Zuster, gaat u maar door met uw ronde en laat de anatomie over aan degenen die daarvoor doorgeleerd hebben.

Het os sacrum en de tuber ischiadicus hebben weliswaar een functie bij het zitten, maar dat u deze structuren verwart met de lumbale wervels is een lapsus majoris.

gravatar

Ik zou het toch wel aardig van die boer hebben gevonden als hij van het heiligbeen en de lendenwervel was afgebleven. De wervelkolom zal de betreffende politicus niet missen, maar dat hij niet lang meer op het pluche kan blijven zitten is een ramp.

Reageer
gravatar

“De gedeputeerde gooide zijn ruggengraat in de menigte.”

Kijk, zo kennen we politici. Zelfs als zij een knieval maken, bedriegen ze nog de boel. De ruggengraat is nep; het getoonde exemplaar is veel te stevig! De echte is van gelei gemaakt …

Reageer
gravatar

Oei, als ze dat maar niet gaan nakijken bij mijn partij!

Kom, nu maar even bewonersoverleg met onze welkome gasten, de kultuurverrijkers van wearehere. Kwetsbare mensen die onze ruimhartige hulp dringend al 7 jaar nodig hebben!

Daar laat ik graag plaats voor maken door onze begripsvolle bewoners.

gravatar

Zul je altijd zien, vinden ze eindelijk een politicus met ruggengraat, amputeren ze de ruggengraat, nu is de beste man dus net zo een kwal als zijn collega’s…