Northern Ireland/YT

Stilteretraite in de Kuip bruut verstoord door Noord-Ierse herrieschoppers

'Ik kom hier ook voor mijn rust'

Een stilteretraite in de Rotterdamse Kuip is gisteravond verstoord door een groep Noord-Ierse herrieschoppers. Bijna 50.000 mensen die kwamen voor een avond vol meditatie, bezinning en mindfulness werden de dupe.

Jacko (47) uit Moergestel woont elke thuiswedstrijd van Oranje met drie vrienden bij: “We komen daar voor onze rust. Bij wedstrijden van het Nederlands Elftal kan ik alles van me af laten glijden, en negentig minuten lang genieten van volmaakte stilte. Ik kom dan als herboren terug, maar dankzij die Noord-Ierse oproerkraaiers zijn mijn chakra’s helemaal uit balans.”

De KNVB biedt zijn oprechte verontschuldigingen aan voor de overlast: “Dit was uiteraard niet de bedoeling. Bezoekers kunnen hun geld bij ons terug vragen. Dan krijgen ze als goedmakertje de CD met rustgevende klanken van Kleintje Pils er gratis bij.”

Overleef de toekomst en bestel nu De toekomst: het boek


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *