Margriet van der Linden/YT

Groep-Van Haga slechts 1 zetel omlaag in peilingen

Verlies omstreden Kamerlid blijft beperkt

Wybren van Haga lijkt relatief weinig last te hebben van de commotie rondom zijn persoon. In de peilingen staat de groep-Van Haga deze week op slechts één zetel verlies.

“Je zou een groter effect verwachten”, zegt Tom Louwerse van de Peilingwijzer. “Als huisjesmelker is hij zeer omstreden en daar kwam deze week ook nog eens de zetelroof bij. Toch lijkt de kiezer hem dat niet enorm kwalijk te nemen. Na al dat gedoe is één zetel omlaag wel te overzien.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Meen je dat nou? Dus de oliedollars voor de Haga-school, uit Dubai en Saoedi-Arabië, komen dan ook terecht bij de Haga-politicus. Moslimfundamentalisme in de VVD en omstreken? Dat lijkt op taqqiya en ondergronds mollenwerk. Waar is de AIVD mee bezig?

gravatar

Van Haga (voorheen VVD) lonkt nu naar DENK. Maar hij moet dan wel opschieten met het kweken van een echte moslimbaard naar het voorbeeld van Mohammed al S. of imam Jneid. Anders komt hij niet door de ballotage. Advies; een verfbadje van Polycolor, Gull of Schwarzkopf en driemaal daags een eetlepel Pokon.

gravatar

Ik beschuldig de VVD van stemmenroof. Onder valse voorwendselen worden stemmen aangetrokken welke vervolgens onder vriendjes worden verdeeld. Bijvoorbeeld aan de Gaga-groep.

Reageer
gravatar

Ach wel ja,

Wordt hier ‘Overleef de toekomst’ bij Sinterklaas onder de aandacht gebracht, terwijl het recente verleden hier niet van commentaar voorzien kan worden.

Blijkt De Speld toch echt een kantoortuintje bij Sjopperdepop BV gehuurd te hebben.

Reageer
gravatar

Alleen in héél kleine kamertjes vind je zetels die op een nul lijken. Of Van Haga daar nog een doorzakrisico heeft lijkt me een onderwerp voor de riooljournalistiek en moet hier dus helaas buiten beschouwing blijven. 🤷‍♂️

Reageer
gravatar

Hij is weliswaar afvallig, maar de teflon-paraplu van de VVD beschermt haar ex-kinderen voor zetelverlies. Klaas Dijkhoff kan Wybren van Haga nog hard nodig hebben om belastingcadeautjes voor zijn welgestelde VVD’ers door het parlement te rossen. Klaas wordt toch al zwaar bezocht deze week: pas nog ontviel hem de integere ethicus Henry Keijzer. Quid nunc?

Reageer