Dmytro Zinkevych / Shutterstock

Man die niet oplet in paniek door vriendin die zin eindigt met vraag

Grote paniek bij een man gisteravond, toen zijn vriendin hem na tien minuten kwetteren een vraag stelde waar hij bij had moeten opletten.

Zonder ook maar een idee te hebben waarover hij om zijn mening werd gevraagd, werd hij gedwongen om de vraag heen te draaien, met antwoorden als ‘dat is moeilijk te zeggen’ en ‘dat hangt ervan af’.

Na als laatste antwoord ‘ja, tuurlijk’ gegeven te hebben zal de man zijn weekend kwijt zijn aan het bezoeken van elke schoenenwinkel in de stad.

Dit artikel is eerder verschenen op Waterford Whispers.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De bekende filosofe Alberta Tweesteen zei het al: er zijn twee dingen oneindig, het universum en mannelijke domheid. Alleen van het laatste kunnen we volledig zeker zijn. Goed dat De Speld dit nu empirisch ondersteund.

Reageer
gravatar

Uitgezonderd mannelijke balletdansers; die lopen in hun werkkleding principieel met hun jongeheer voorop. Ook als ze zwak libidineus zijn. Don’t judge a book by its cover.

gravatar

Net denk je dat je het winkelgedrag van je vriendin wel onder de knie hebt, dan verrast ze je na een verbale narcose met een vraag die haar vrij mandaat geeft om haar dwangneurose op het gebied van schoenen bot te vieren. En jij moet dan mee: 300 verschillende paren Louboutins bekijken, en -genuanceerd- afkeuren: Das ewig Weibliche. Tot jullie zilveren huwelijk heb je genoeg tijd om daar spijt over te hebben..

Reageer