Is het echt stuk of kan je schoonvader het maken?

Stel: je lamp doet het niet meer. Is die dan echt stuk of kan je schoonvader het maken? Doe de quiz en je hoeft nooit meer voor niets je designlamp op straat te keilen. 

0%

Wat zie je als je het mogelijk kapotte apparaat eens goed van alle kanten bekijkt?

Kun je nog herkennen wat het object eigenlijk was?

Waar heb je het item gekocht?

Wat voor type is je schoonvader?

Wat kun je doen?
Kijk naast kattenfilmpjes eens een tutorial op YouTube

Heel leuk al die uren door je YouTube-suggesties scrollen, maar wist je dat je er naast unboxing video’s en mukbangs nog veel meer nuttigs kunt vinden? Zo staat er over alles wel een tutorial op. Dus ook om jouw beeldscherm, grafische rekenmachine of stroeve fietsslot te repareren.

Vanaf nu hoef je beschadigde spullen nooit meer zomaar weg te gooien. Bovendien zijn ze ook veel toffer als je ze gerepareerd hebt. Waardeer het. Repareer het! Begin op repareerhet.nl.

Laat je schoonvader het repareren én je in slechts 3,5 uur uitleggen hoe dat moet

Dankzij je superhandige schoonvader is je kapotte wake-up light zó gerepareerd. Je hoeft alleen maar een halve dag voor vrij te nemen om naar zijn instructie te luisteren.

Vanaf nu hoef je beschadigde spullen nooit meer zomaar weg te gooien. Het is veel toffer als je ze zelf repareert en dan hoef je ook niet bij je schoonvader langs. Waardeer het. Repareer het! Begin op repareerhet.nl.

Ontken de situatie en leef op dezelfde manier verder met je kapotte spullen

Wieltje van je koffer kapot? Dan til je die 20 kilo gewoon. En met een lek luchtbed kun je gewoon kamperen. Merk je niets van.

Vanaf nu kun je beschadigde spullen ook gewoon repareren. Veel fijner én het is heel tof als je ze gerepareerd hebt. Waardeer het. Repareer het! Begin op repareerhet.nl.Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het antwoord dat ik kreeg: “ontken de situatie en leef op dezelfde manier verder met je kapotte spullen.”
Dit antwoord is fout.
Het juiste antwoord is: “Aan je schoonvader vragen om het te repareren is onzin – vraag het je schoonmoeder.” De mijne kan dat met haar ogen dicht. Monsieur d’Urinoir is nog steeds bij haar in de leer.

Reageer
gravatar

Lieve Therese, een prima reactie. Ik had haar zelf kunnen bedenken. Maar er is meer. Op de foto kijkt de vrouw heel misprijzend. En waarom? Een ogenblik later heeft ze de poot zelf stevig onder de stoel bevestigd. Ze heeft het van haar moeder geleerd en die weer van haar moeder,

gravatar

Ik kan niet allen een stoelpoot bevestigen, maar ook het verhaal van Plien. De handigheid van vrouwen zit al eeuwen in onze familie.

Overigens mijn verontschuldiging, want eigenlijk mag je dit tegenwoordig niet meer zeggen, want dat schijnt seksistisch te zijn.