Sky News/YT

Wereldleiders: ‘Pedagogisch niet verantwoord om puber haar zin te geven’

Greta Thunberg krijgt niet haar zo vurig gewenste redding van de planeet. Volgens wereldleiders zou het pedagogisch niet verantwoord zijn om de puber haar zin te geven.

“Nu is het de toekomst van de aarde, morgen een nieuwe telefoon en overmorgen een einde aan mensenhandel”, zegt de Amerikaanse president Donald Trump. “Je moet duidelijke grenzen stellen, anders blijven ze bezig.”

De Franse president Emmanuel Macron wil Thunberg wel enigszins tegemoet komen. “Als je keihard ‘nee’ laat horen, vervreemd je ze van je. Ik vind het verstandiger om haar een compromis aan te bieden: een iets ambitieuzer klimaatbeleid en zaterdag een halfuur later naar bed. Dan heeft ze het gevoel dat ze serieus genomen wordt, zonder dat ze alles krijgt wat ze vraagt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Wel ontwikkelen we naar de laatste wetenschappelijke ontdekkingen steeds nieuwere methoden om de mens niet zomaar van de pot gerukt te laten worden.

gravatar

De wereld is verloren.

(als we al zo ver gezakt zijn om een 16 jarig meisje de wereldpolitiek te laten bepalen)

Wat volgt? De youtuber met de meeste volgers benoemen tot VN president?

Reageer
gravatar

Want Zijn oordelen zijn waarachtig en rechtvaardig; dewijl Hij de grote hoer geoordeeld heeft, die de aarde verdorven heeft met haar hoererij, en Hij het bloed Zijner dienaren van haar hand gewroken heeft.

Openbaring 19

Reageer
gravatar

Ik wil me nergens mee bemoeien en ik zou hier helemaal niet moeten zijn, maar pedagogie is toch echt een vak. Dat moet je niet overlaten aan wereldleiders, maar aan Checkpointleiders. Dus hoge heren en hoge hakken, kap geen bossen, maar kap met deze bemoeizucht en ga terug naar school, om basisfatsoensregels te leren.

Reageer
gravatar

Zouden er nog mensen zijn die denken dat ze eigenhandig over is komen zeilen, i.p.v. als passagier op een race-jacht van 1,2 miljoen euro?

Of dat zij een ‘nieuw’ geluid of ‘nieuwe’ informatie brengt?

Ik houd het maar op een verwend nest die als stropop een open deur intrapt en veel te veel aandacht krijgt.

Reageer
gravatar

Eerwaarde Collega Riffen,

Summit is een plaatsje (city) in de Amerikaanse staat Arkansas, en valt bestuurlijk gezien onder Marion County. Bij de volkstelling in 2000 werd het aantal inwoners vastgesteld op 586. In 2006 is het aantal inwoners door het United States Census Bureau geschat op 595, een stijging van 9 (1.5%).

Waarom komt u daarmee op de proppen.

gravatar

Sorry. Ik kon de bijbehorende oorspronkelijke Bijbeltekst niet vinden op internet. In plaats daarvan zag ik eindeloze bespiegelingen, de verschillende zienswijzen van de dominees.
Los daarvan gelooft niemand in God.

gravatar

De christenen gaan er blijkbaar van uit dat God de wereld geschapen heeft en we daaraan niets hoeven te veranderen. Echter de mens heeft de aarde in erfpacht en mocht hij het verpatsen zal hij eonen lang de tijd nodig hebben om weer tot hetzelfde punt te komen. Hij is verantwoordelijk voor de natuurrijken onder hem. Ieder natuurrijk komt evolutionair uit het vorige voort.

1. De minerale wereld.
2. De plantenwereld.
3. De dierenwereld.
4. De mensenwereld zelf.

AIT’ers als uitvinder Elon Musk die de VS als het ideaal zien dromen van kolonies op Mars terwijl de VS het hardst werkt de aarde onbewoonbaar te maken. De hele kosmos wordt door wetten beheerst, en de mens is individueel en collectief naar verhouding (die twee staan in voortdurende wisselwerking) verantwoordelijk voor deze aarde waaraan zijn toekomstige lot precies wordt afgemeten.

Als je zegt dat de mens zelf (mede)verantwoordelijk is, betekent dat blijkbaar al dat je atheïst moet zijn.

gravatar

God is de som van alle kosmische wetten.
Terwijl alle religieuze teksten geschreven zijn voor deze tijd en pas in deze tijd verduidelijkt worden, keert de mens zich daarvan af.

gravatar

Ze zou een goede novice voor een nonnenklooster zijn.
Alle christenen beweren al vanaf een bergrede van ene Jezus ca. 1986 jaar geleden (Matteüs 5, red.) dat de eindtijd nabij is. (Niet veel later zou hij door de zonden van zijn volgelingen hangend aan gekruiste balken door een speer worden geëuthanaseerd.)
Nonnen praten heel vaak over de eindtijd, alsof ze er naar verlangen. En dat is ook zo.

Reageer
gravatar

Twee vragen:
– Is die soldaat van die speer voor het Joods-Romeinse gerecht gesleept of had de genoemde Jezus een geldige euthanasie-verklaring getekend?
– Waarom zijn christenen mordicus tegen euthanasie (en zelfdoding) als nota bene hun grote voorbeeld daar geen probleem mee had?