Quiz: Hoeveel spullen moet jij meenemen op vakantie?

Ik ga op reis en neem mee… Kan jij beter een hutkoffer vol snoep, theezakjes en diarreeremmers van thuis meenemen? Of ben jij juist een relaxte avonturier die voor een half jaar rondtrekken eigenlijk niet meer hoeft in te pakken dan drie schone sokken? Test het hier.

0%

Hoe lang ga je op vakantie?

Wat mag niet ontbreken op jouw vakantie?

Ga je naar een avontuurlijke bestemming?

Hoe denk jij over shampoo op vakantie?

Wat doe je als het geheugen van je telefoon vol is?

Hoe kom je op bestemming?

Wat moet je meenemen:
Zo weinig mogelijk

Jij bent het type dat zo weinig mogelijk moet meenemen op vakantie. Kopie van je paspoort? Overbodig gewicht. Tweede onderbroek? Nergens voor nodig. Aan een boterhamzak met een tandenborstel, pinpas en één Autodropje voor onderweg, heb jij meer dan genoeg!

Wil jij wel graag met een koffer op reis? Omdat jij deze quiz tot het zoete eind hebt uitgespeeld, kun je een unieke Autodrop trolley winnen! Doe mee via deze actiepagina.

Alles wat je op het laatste moment binnen handbereik hebt

“Deze keer ga ik echt licht reizen.” Het lukt je weer bijna, tot een half uur voor vertrek. In een staat van lichte paniek prop je gehaast acht kilo extra bagage in je tot dat moment netjes ingerichte koffer. Vervolgens blijf je jezelf de rest van de reis ervan overtuigen dat die twintig doosjes Autodrop echt nodig zijn.

Kun jij ook wel een extra koffer gebruiken op reis? Omdat jij deze quiz tot het zoete eind hebt uitgespeeld, kun je een unieke Autodrop trolley winnen! Doe mee via deze actiepagina.

Op alles voorbereid

Een EHBO-kit, naaisetje, klamboe, citronellakaarsen, bandenplakset, zes wereldstekkers, zes doosjes Autodrop, een taalgids Servo-Kroatisch en een klopboor. Straks heb je het ineens nodig, dus kun je het maar beter bij je hebben. Daar heb je misschien niet genoeg ruimte voor in je koffer, maar de anderen vinden het vast prima als je wat spullen in hun tas doet.

Is één koffer voor jou niet genoeg? Omdat jij deze quiz tot het zoete eind hebt uitgespeeld, kun je een unieke Autodrop trolley winnen! Doe mee via deze actiepagina.

Share your Results:


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *