YouTube - Veronica Inside

KNVB wijst Wout Weghorst aan als designated survivor van Oranje

VfL Wolfsburg-spits Wout Weghorst is benoemd als designated Survivor van het Nederlands Elftal. Dat heeft de KNVB bekendgemaakt.

Wout Weghorst zal tijdens alle interlandwedstrijden met zijn gezin in een zwaar beveiligde bunker op een geheime locatie verblijven. Mocht de voltallige selectie tijdens de wedstrijd overlijden, dan wordt Wout Weghorst automatisch het Nederlands Elftal.

Ronald Koeman is blij met de keuze voor Wout Weghorst: “Wout is een uitstekende midvoor. Ik ben blij dat hij bereid is deze belangrijke taak op zich te nemen.”

We hebben Wout Weghorst niet gevraagd naar zijn kant van het verhaal.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Op de vergaderzaal van de Tweede Kamer kan ook altijd een bom vallen. Daarom heeft Kamervoorzitter Arib besloten om de fractievoorzitter van de Partij voor zijn eigen Vrijheid tot permanente designated survivor aan te wijzen. ‘Met beveiligingssituaties had deze heer toch al ruimschoots ervaring’, zo luidt het motief.

Reageer
gravatar

Huh?! Waarom kom ik uw handtekening tegen op elke aanwezigheidsformulier, die bepalend is voor de uitbetaling van de aanwezigheidstoeslag?

P.S. U bent wel creatief. Uw handtekening verandert iedere dag. Wil u er een collage van maken en zo promotie verrichten voor de Nederlandse kunst?

gravatar

Drol rijmt op trol. Onderzoek heeft uitgewezen dat dat geen toeval is. De drol is in dit geval het internetforum (zoals dit forum) en de trol degene die denkt te strijden voor bijvoorbeeld zuivere taal. Maar de boodschap die zo’n taaltrol achterlaat, werkt zelf ook weer als drol, namelijk op personen die denken de taaltrollen te kunnen bestrijden met hun ergernissen. Het tegengestelde gebeurt: de (taal)trol krijgt waar hij naar streeft, te weten aandacht, en groeit.