Elena Yakusheva/Shutterstock.com

Dierenvriend haat 99,8% procent van alle dieren

‘Poezen zijn schattig’

De 20-jarige Isa is een echte dierenvriend. Ze kan de hele dag kijken naar plaatjes van poezen en hurkt bij elke kat die ze op straat tegenkomt om hem even over zijn bol te aaien. Verder haat ze 99,8% van alle dieren.

“Ik ben gek op dieren”, zegt de vrouw die alle insecten die in haar buurt komen rigoureus doodmept met een krant en een warm gevoel van binnen krijgt als ze een doodgereden duif aan het asfalt ziet plakken. “Vooral katten vind ik schattig. Oh en honden.”

Isa gaat het liefst op vakantie in eigen land omdat ze bang is voor salamanders, hagedissen, schorpioenen, marmotten. “Vroeger had ik een hamster, dat was echt m’n maatje. Ja, ik ben echt een dierenvriend.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *