Politie doet echt gewoon kk ari tegen chick ofzo wtf

Oh my god. Gisteren verrichtte de politie in Uu een arrestatie bij een chickie die best wel afgepilst was. Op het terrein van de universiteitscampus was iedereen gezellie aan het rietpijpen toen een 19-jarige vrouw tegen de grond werd gezooid alsof haar vader modaal verdient ofzo. Teringbits.

Inmiddels heeft de politie op het voorval gereageerd. “Wij begrijpen dat mensen lekker buiten willen tetteren, maar als ze dan kk ari gaan doen als wij meerdere klachten hebben ontvangen dan is dat voor ons niet chill zeg maar. Niemand staat boven de wet, ook niet als je facking promi bent.”

Verschillende getuigen onderstrepen desgevraagd dat de politie niet zo thunderbillig had hoeven reageren. “Ja, gast, dit was echt zo niet chill. Hallo, haar vader. Ik snap dat dit hun werk is maar vraag dan gewoon even om poli ofzo. Als jij de hele middag in de bakkentrein hebt gezeten, ja, dat is toch gewoon gezellie. Zo niet chill.”


Na een zielig tergende nacht bij de poli kon dit hertje weer terug naar haar eigen GR. Ze krijgt een aantekening op haar strafblad, maar kan voorlopig wel weer gewoon bakken vouwen bij Veri, maar dan moet ze wel voor de zeek even niet meer amicaal doen tegen gemeenteridders ofzo. Best wel prima.

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De versoepeling door Trump van regels tegen uitstoot van CO2 en methaan wordt nu ook door de industrie zelf weerlegd als zinnig.

gravatar

Men kan tegenwoordig niks meer overlaten aan een jeugdige Amsterdamse redactiestagiaire. Het kost toch nauwelijks moeite om de tekst bij de Telegrof-foto over te schrijven.

Reageer
gravatar

Wat handig! Homo’s gaan tegenwoordig gekleed in zwart en geel voor betere herkenbaarheid.

Voor de niet-flikkers: als een hertje (dronken is een bonus!) ligt, dan spreid je haar benen. Je houdt ze zeker niet bij elkaar!

Reageer
gravatar

Redactie, Kan dit even ondertiteld worden want daar heeft de verbaalbeperkte mens immers recht op, lees maar na in de wet. Onzevage kennisverhouding was toch al niet om over naar huis te schrijven en ga toch maar een klacht indienen bij De Ombudsman en de gister vers opgegraven Frits Bom

Reageer