Stage Entertainment / YT

Vriendengroep nam zich voor dit jaar écht voor de drugs te gaan, maar eindigde toch weer hele dag in theatertent Lowlands

Jesse en zijn vrienden waren van te voren nog zo zeker van hun zaak: dit keer zouden ze echt alleen ‘s nachts drugs gaan gebruiken op Lowlands. Maar zoals altijd liep het weer anders. “We zaten uiteindelijk gewoon weer de hele dag in de theatertent.”


“Als puntje bij paaltje komt, sta je toch gewoon weer ‘s om 9:00 uur ochtends te yoga’en met een fruitsmoothie in je hand”, vertelt Jesse. “Iemand roept dan nog: jongens, rustig an, we moeten om 3:00 uur ‘s nachts nog naar Carista in de Bravo. Maar ja: je kunt het dan toch niet laten om overdag weer twee uur improvisatietheater mee te pakken. Het vlees is zwak.”

Jesse: “Mensen vragen dan wel eens: vind je het niet zonde van zo’n festival, dat je eigenlijk alleen het dag- en avondprogramma meepakt? Ja, dat snap ik ergens ook wel. Eigenlijk zou je moeten gaan voor de after op de camping. Zo’n schrijver die uit zijn roman komt voorlezen, daarvoor kun je ook gewoon naar je plaatselijke bibliotheek.”

Download nu de app van De Speld!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik kwam even langs de haven waar de havendagen zouden zijn; er werd aan het podium gewerkt voor een popconcert. Meestal gaat de opbrengst naar de dierenbescherming, er zit iemand bij met lang haar en een motor. Er stonden een paar groepen tienermeisjes van een jaar of zestien. Op het moment dat ik door de meute heen fietste schreeuwde de diskjockey: COMPETITIE-FANATISME.

Reageer
gravatar

Het is voor een goed doel.
De reden dat de paus zei dat je geen mensen mag gaan bekeren, betekent enkel dat het niet mag voor spirituele doelen. Het mag wel wel voor materiële doelen, als reclame.